Van már működő honlapja, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

Egy működő honlap is folyamatos gondoskodást, karbantartást igényel. Talán ugyanúgy, mint egy autó, vagy egy ház, egy lakás. Ha elhanyagoljuk, nem foglalkozunk vele, beporosodik, egyre kevésbé lesz használható, és egy lakás esetében a hozzánk ellátogató barátok száma is drasztikusan csökkenni fog. Egy autó, ha nem tartják karban, sokkal hamarabb fog valahol lerobbanni. Nem beszélve arról, hogy egy tiszta, rendezett autó jobban vonza a tekintetet.

Egy honlapra ugyanez vonatkozik. Ha egyszer elkészült, és senki sem törődik vele, nem frissül a tartalma, egyre kevésbé lesz érdekes a látogatók számára. Ösztönözni kell a látogatót, hogy többször, akár rendszeresen látogasson el weboldalunkra. Ezzel a weboldal értékét is növeli, több szempontból is.
Először, mert egy érdekes honlapról szívesebben mesélnek az emberek ismerőseiknek. Másodszor, mert ha sok látogató keresi fel weboldalunkat, a keresőkben egyre kiemeltebb pozícióban találnak rá, hiszen a keresett, népszerű oldalak egyre magasabb helyezést érnek el. Az pedig, hogy egyre előrébb kerül az oldalunk a népszerű keresőkben, potenciális látogatóink számát hatványozottan növeli!

Egyértelműen állíthatjuk tehát: a karbantartásnak legalább akkora a jelentősége, mint magának a honlap készítésnek, vagy a keresőoptimalizálás körültekintő elvégzésének.

Választható terminusok:

  • honlap karbantartás (havi 1 alkalommal): 5.500 .-
  • honlap karbantartás (havi 4 alkalommal): 15.000 .-
  • honlap üzemeltetés (havi 4 alkalomnál többször): 25.000 .- tól