Ki ne szeretne egy remek honlapot vállalkozása számára... De hogy mindezért szinte semmit ne kelljen fizetni, ez szinte mindenki álma! Gondolná, hogy ez most lehetséges?

Amit az új csomagról tudni kell:

 • Ingyenes design tervezés: Önnek van elképzelése, milyen legyen az új honlapja? Megjelenés, színek, struktúra, stb... Ha van elképzelése, ossza meg velünk, és megvalósítjuk az Önnek legmegfelelőbb arculatot.
  Elképzelése alapján elkészítünk 5 teljes értékű honlap tervet, amiből Ön kiválasztja a leginkább megnyerő változatot.
  Ha nincs elképzelése, tevékenységéhez, stílusához illő honlapterveket készítünk Önnek, közös igényfelmérés után. Önnek csak a legjobbat kell kiválasztani abból az 5 tervből, amit teljesen ingyenesen, kötöttség nélkül készítünk Önnek.
 • Ingyenes honlap készítés: A kiválasztott terv alapján elkészítjük a honlapot (struktúra+programkód). Ezekért Önnek nem kell külön fizetnie!
 • Igény szerinti oldalszám: Önnek valóban csak annyi oldalért kell fizetnie, amennyit ténylegesen elkészítünk. Minimális rendelhető oldalszám: 5 oldal.
  (Pl.: Kezdőoldal, Bemutatkozás, Tevékenység, Elérhetőség, Képgaléria...)
  Minden elkészült oldal 2.500 Ft.+áfa.
  (Igen, pl. egy 10 oldal terjedelmű honlap/weboldal mindössze 25.000 Ft.+áfa!!!)
 • A legmodernebb trendeknek megfelelő arculatot tervezünk, a legmodernebb technológiák használatával:
  - Valid XHTML 1.0
  - CSS
  - JavaScript
 • Nem igényel speciális, nagyméretű tárhelyet! Az elkészített honlapot, weboldalt akár egy ingyenes tárhelyszolgáltatóhoz is feltöltheti. Kérésére ezt a feltöltést is elvégezzük.
 • Figyelem! Speciális, igény szerinti/egyéni grafikai megoldások, tervezési feladatok nem tartoznak az alapcsomagba, ezekről itt bővebben tájékozódhat!